- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

November 14-én és 15-én a 124-es busz terelve jár

2015. november 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap a 124-es autóbusz terelve jár, mert a XV. kerületi Pozsonyi utca–Károlyi Sándor út–Sződliget utca kereszteződésben vízvezetéket építenek, ezért a Károlyi Sándor utat a Pozsony utca kereszteződésénél lezárják.

A 124-es autóbusz Rákospalota, Bogáncs utca felé a Sződliget utcáig a menetrend szerinti, majd a Pozsony utca–Fő út–Énekes utca–Csobogós utca–Közvágóhíd utca–Esthajnal utca terelt útvonalon halad. A Kovácsi Kálmán tér és a Közvágóhíd tér megálló kimarad. A buszok ideiglenesen a 104-es, a 204-es, a 125-ös, a 170-es és a 270-es autóbusz Rákospalota, Kossuth utca megállóhelyén állnak meg.

A 124-es autóbusz a Bosnyák tér felé az Esthajnal utcáig a menetrend szerinti, majd a Közvágóhíd utca–Csobogós utca–Énekes utca–Fő út–Pozsony utca–Sződliget utca terelt útvonalon halad. A Közvágóhíd tér és a Kovácsi Kálmán tér megálló kimarad. A buszok ideiglenesen a 125-ös, a 170-es, a 270-es és a 224-es autóbusz Csobogós utca, illetve Rákospalota, Kossuth utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.