Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Hétfőtől változik a forgalmi rend a Budaörsi úton

2015. november 23-ától, hétfőtől a Budaörsi út belváros felé vezető oldalán a sávlezárás megszűnik, így hétfőtől újra 2×2 sávon haladhat a forgalom. Szintén november 23-ától, hétfőtől várhatóan november végéig több szakaszon a járdák aszfaltozását végzik, időszakonként sávlezárással, a csúcsforgalmi időszakon kívül. A BKK arra kéri az autósokat, hogy a munkaterület mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A november 23-ai héten a kifelé haladó oldalon a Holdvilág utca és Fehérló utca közötti szakaszon, valamint a 2×4 sávos szakaszon, a Nagyszőlős utca és Pannonhalmi utca között a kifelé haladó oldalon végzik majd a járda aszfaltozását csúcsforgalmi időszakon kívül útszűkület mellett.

November 28-án és 29-én pedig a Holdvilág utca és a Villányi út közötti szakaszon a befelé haladó oldalon aszfaltozzák a járdát, ahol a forgalom a munkaterület mellett továbbra is 2×2 sávon haladhat.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.