Forgalmi változások

Filmforgatás miatt vasárnap napközben lezárják a Kiss József utcát, változik a 99-es busz közlekedése

2015. november 29-én (vasárnap) várhatóan 6:30 és 16 óra között lezárják a VIII. kerületben a Kiss József utcát, valamint több alkalommal néhány percre megállítják a Rákóczi út forgalmát a Baross tér és a Blaha Lujza tér között, mert a Kiss József utcánál filmet forgatnak. A forgalomkorlátozás miatt erre az időszakra módosul a Pesterzsébet felé közlekedő 99-es busz útvonala.

A Pesterzsébet felé közlekedő 99-es busz várhatóan 6:30 és 16 óra között a Rákóczi út–Fiumei út–Légszesz utca–II. János Pál pápa tér–Nagy Fuvaros utca módosított útvonalon kerüli el a lezárt Kiss József utcát, ezért kihagyja a Kiss József utca és a II. János Pál pápa tér M megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a 99-es buszra

  • az 5-ös, a 7-es, a 8-as, a 107-es, a 110-es, a 112-es és a 178-as busz Huszár utca megállójában, majd
  • a Nagy Fuvaros utcában, a Bérkocsis utca kereszteződése után létesített ideiglenes megállóhelyen lehet felszállni.

A Blaha Lujza tér M felé közlekedő 99-es busz útvonala nem változik.

A Rákóczi út forgalmának időnkénti megállítása miatt az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8-as, a Blaha Lujza tér irányú 99-es, a 107-es, a 110-es, a 112-es és a 178-as busz a nap folyamán több alkalommal várakozásra kényszerül majd, ezért a BKK az arra közlekedők türelmét kéri.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2015. november 26.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.