Forgalmi változások

Utazzon közösségi közlekedési járatokkal a WOMEX rendezvényeire!

2015. október 21-e (szerda) és október 25-e (vasárnap) között World Music Expo (WOMEX) néven három budapesti helyszínen (Millenniumi Kulturális Központ, Bálna, A38 hajó) tartanak rendezvényeket.

Október 21-e (szerda) és 24-e (szombat) között a 2-es villamos meghosszabbított üzemidővel közlekedik: a Közvágóhídtól 23:50 után 10 percenként egészen 3 óráig, a Jászai Mari tértől 0 órától 10 percenként egészen 3:30-ig közlekednek a szerelvények.

Október 23-áról 24-ére, illetve október 24-éről 25-ére virradó éjszaka (péntek, szombat) W15-ös jelzéssel hajójárat közlekedik az Egyetemváros – A38 – Haller utca (alacsony vízállás esetén a Boráros tér) kikötők között. A járatok mindkét éjszaka 23 óra és 4 óra között 15 percenként indulnak. A hajójáratokat a rendezvényre vásárolt belépőkarszalaggal ingyenesen igénybe lehet venni, egyébként a fedélzeten váltható normál hajójeggyel vehető igénybe.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.