Forgalmi változások

Október 6-án délelőtt a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér között közlekedik megemlékezés miatt

2015. október 6-án, kedden délelőtt 8 és 10 óra között a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér között közlekedik, mert megemlékezést tartanak az Aradi Vértanúk Emléknapja rendezvény keretében az V. kerületi Kossuth Lajos téren és a Batthyány Örökmécsesnél.

2-es villamos

A megemlékezés alatt a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér között közlekedik. A szerelvényekről leszállni, valamint azokra felszállni a Kossuth Lajos tér M megálló helyett a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) ideiglenes megállóhelyen lehet, az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megálló pedig kimarad.

15-ös és 115-ös autóbusz

Mivel a Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért a megemlékezés alatt az utasok alternatív eljutási lehetőségként a 15-ös és 115-ös autóbuszt használhatják. Nagy létszám esetén a buszok sűrítve járnak.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.