Forgalmi változások

Munkanapokon reggel a 187-es busz Kelenföld felé is az Egér út–Péterhegyi út útvonalon közlekedik, hogy elkerülje a Balatoni úti torlódásokat

2015. október 5-étől (hétfőtől) a Kelenföld vasútállomás M felé közlekedő 187-es autóbusz munkanapokon reggel 6:25 és 10:00 óra között a Kamaraerdő irányú buszokhoz hasonlóan a Balatoni út helyett az Egér út–Péterhegyi út útvonalon közlekedik, hogy elkerülje a Balatoni úton a reggeli csúcsidőben tapasztalható forgalmi torlódást.

Az útvonal változása miatt a Kelenföld vasútállomás M irányú 187-es busz 6:25 és 10:00 óra között nem érinti a Keserűvíztelep (Bobpálya) és a Sasadi út megállóhelyet. A járatra ebben az időszakban új útvonal-szakaszán a Kőérpataki dűlő megállóhelyen, a szervizútról az Egér útra történő ráhajtást követően lehet felszállni. A Kamaraerdő felé közlekedő 187-es busz útvonala nem változik.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.