Forgalmi változások

Vasárnap kis mértékben változik a Széll Kálmán tér forgalmi rendje

A Széll Kálmán tér építése keretében 2015. szeptember 27-én, vasárnap reggelre újabb munkaterületeken kezdődik meg a közmű- és az útépítés a tér északi oldalán. Emiatt kis mértékben változnak a téren áthaladó forgalmi sávok.

  • A legfontosabb változás a Szilágyi Erzsébet fasor Széll Kálmán téri torkolatát érinti. Itt a kifelé vezető irányban a szélső sávot lezárják egy rövid szakaszon, ezért a Krisztina körút felől a Szilágyi Erzsébet fasor felé csak egy forgalmi sávon lehet majd közlekedni. A Szilágyi Erzsébet fasor centrum irányú sávjait ez a változás most nem érinti.
  • A Margit körút felől a Krisztina körút felé a sávok vonalvezetése ismét változik, de a kétsávos átvezetés változatlanul megmarad a téren belül.
  • Ugyancsak változik a Krisztina körút felől a Margit körút felé átvezető sáv helye, viszont változatlanul csak egy forgalmi sávon lehet ebben az irányban közlekedni.

A tér egyéb helyszínein az ideiglenes forgalmi rend most nem módosul, és a közösségi közlekedés járatait sem érinti a változás.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.