Forgalmi változások

Péntektől várhatóan vasárnapig terelve jár a 23-as és a 23E autóbusz

2015. szeptember 25-én, pénteken reggel 8:30-tól a helyreállítás befejezéséig, várhatóan szeptember 27-éig, vasárnapig a 23-as és a 23E autóbusz terelt útvonalon közlekedik, mert a XX. kerületi Lázár utca 14. szám előtti útbeszakadás helyreállítását végzi a BKK Közút.

A helyreállítás ideje alatt a 23-as és a 23E autóbusz az Ady Endre tér felé a Jókai Mór utca–Nagysándor József utca–Mártírok útja–Temesvár utca terelt útvonalon halad. A Nagysándor József utca, a Kiss Ernő utca és a Magyar utca megálló kimarad.

A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Lázár utca: a 151-es autóbusz megállóhelyén;
  • Nagyszőlős utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Mézes utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Magyar utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Temesvár utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén.

A helyreállítás ideje alatt a 23-as és a 23E autóbusz Boráros tér felé az Ady Endre tér–Lázár utca–Temesvár utca–Mártírok útja–Nagysándor József utca–Jókai Mór utca terelt útvonalon halad. A Magyar utca, a Mézes utca és a Nagysándor József utca megálló kimarad.

A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Mártírok útja: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Magyar utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Zobor utca: a 99-es, a 123-as és a 123A autóbusz megállóhelyén;
  • Mártírok útja: a 151-es autóbusz megállóhelyén;
  • Jókai Mór utca: a 151-es autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.