Forgalmi változások

Augusztus 30-án utcabál miatt lezárják a Dagály utcát, módosul a 115-ös busz útvonala

2015. augusztus 30-án (vasárnap) a XIII. kerületben utcabált rendeznek a Dagály utcában, ezért egész napra lezárják azt a Népfürdő utca és a Karikás Frigyes utca közötti szakaszon. Az Esztergomi utca a Dunavirág utcától északra eső szakasza a Dunavirág utcától zsákutca lesz. Mivel a Dagály Fürdő építése jelenleg zajlik, és emiatt a Népfürdő utca Dagály utcától északra eső szakasza le van zárva, a Népfürdő utcán észak felé haladók ezen a napon csak az Árpád híd felé tudnak majd továbbhajtani, a Váci út térsége a Népfürdő utca felől nem lesz elérhető. Aki a Váci úton haladna tovább, annak a Dráva utca igénybe vétele javasolt. A BKK kéri, hogy a lakótelep belső úthálózatát lehetőleg csak célforgalomban használják, áthajtási szándékkal kerüljék el azt. A forgalomkorlátozás miatt egész nap a lezárt területet elkerülve, módosított útvonalon jár a 115-ös busz.

Az Árpád híd M felé közlekedő 115-ös busz a Népfürdő utca és az Árpád híd M között a Népfürdő utca–Árpád híd déli felhajtó–Árpád híd–Róbert Károly körút–Váci út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Népfürdő utca/Árpád híd, a Dagály fürdő, a Karikás Frigyes utca megállóhelyeket. A busz a Váci útra, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság épülete mellé érkezik.

A Boráros tér H felé közlekedő 115-ös busz a Váci út másik oldaláról indul, majd a Frangepán utca és a Váci út kereszteződéséig megszokott útvonalán halad. Innen a Váci út–Róbert Károly körút–Árpád híd–Népfürdő utca felé haladva éri el ismét menetrend szerinti útvonalát. Kimarad a Karikás Frigyes utca és a Dagály fürdő megállóhely.

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.