Forgalmi változások

Október végéig forgalomkorlátozásokra kell számítani a Fehérvári út Hengermalom út és Hamzsabégi út közötti szakaszán gázvezeték-felújítás miatt

2015. július 21-étől (keddtől) két ütemben gázvezeték-felújítás lesz a XI. kerületi Fehérvári úton a Hengermalom utca és a Hamzsabégi út között. Július 26-áig (vasárnapig) a Hengermalom út kereszteződésénél útszűkületre kell számítani. Várhatóan augusztus végéig a Fehérvári úton a Hauszmann Alajos utca/Bártfai utcai kereszteződésétől a Hamzsabégi útig tartó szakaszon az egyszerre két-három, egymástól 50-100 méterre elhelyezkedő munkaterületeket kell kikerülni, ezeken a szakaszokon csak a szélső sávban haladhatnak az autósok.

Július 27-étől a Fehérvári út Hengermalom út és Hauszmann Alajos utca/Bártfai utca közötti szakaszán – szintén a városközpont irányú útpályán – is megkezdődik a munkavégzés, ezért augusztus végéig a belső sávot lezárják. A forgalom a külső sávon haladhat.

Augusztus végétől helyet cserélnek a munkaterületek: várhatóan október végéig a Hengermalom út és a Hauszmann Alajos utca között kell az egymástól 50-100 méterre elhelyezkedő munkaterületeket kikerülni, míg a Hauszmann Alajos utca és a Hamzsabégi út között a belső sávot lezárják, és csak a szélső sávban lehet gépjárművel közlekedni.

A várható torlódások miatt a BKK kéri, hogy aki teheti, kerülje el a Fehérvári út Hengermalom út és Hamzsabégi út közötti szakaszát.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.