Forgalmi változások

Július 7-én lezárják a Jablonka út egy részét, módosított útvonalon jár a 237-es busz

2015. július 7-én (kedden) a III. kerületi Jablonka utat részlegesen lezárják, mert a Jablonka út 65. előtt az úttest megsüllyedt, javítása elengedhetetlen. A munkavégzés ideje alatt – 8:40-től az utolsó járatindulásig – a 237-es busz a Viharhegyi út és a Jablonka út kereszteződésétől a 137-es busz útvonalára terelve, annak Erdőalja út végállomásáig közlekedik. Reggel a munkába tartók közlekedésének megkönnyítése érdekében 8:40-ig még a menetrend szerinti útvonalán jár a 237-es busz.

A Jablonka út végállomás irányú 237-es autóbusz a Királyhelmec utca megállóhelytől a 137-es busszal megegyezően a Farkastorki út–Viharhegyi út–Erdőalja út útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Verhovina utca, a Judit utca, a Laborc utca, a Jablonka út 53., a Jablonka út 73. megállókat és a Jablonka út végállomást. A terelt útvonalán a 237-es busz a 137-es járat

  • Körtvélyes köz,
  • Erdőalja út 43.,
  • Hedvig utca megállóiban, majd az
  • Erdőalja út végállomáson áll meg.

A Szentlélek tér felé közlekedő 237-es autóbusz az Erdőalja út végállomásról a 137-es busszal megegyező módon az Erdőalja út–Viharhegyi út–Farkastorki út útvonalon haladva a Farkastorki út megállóhelynél éri el megszokott útvonalát. Ezért kimarad a Jablonka út végállomás, valamint a Jablonka út 74., a Jablonka út 58., a Laborc utca és a Judit utca megállóhely. A terelt útvonalán a 237-es busz a 137-es járat

  • Erdőalja út végállomás,
  • Hedvig utca, valamint
  • Körtvélyes utca megállóiban áll meg.

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.