Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Folytatódik a közművezetékek felújítása a Budaörsi úton

2015. július 24-én, szerdán a BAH-felüljáró és a Fehérló utcai jelzőlámpás csomópont közötti szakaszon a vízvezeték építés befejeződik. A felújítás a Petőfi laktanya előtt a kifelé haladó útpályán, szűkített sávok mellett folytatódik. Július 23-án, csütörtökön reggel újabb szakaszon, a Nagyszőlős utca és a Rahó utca között a szélső sáv elkorlátozásával hosszabbodik a munkaterület. A keresztező mellékutcák járhatóságát a kivitelező biztosítja. A közműépítés előre láthatóan négy hétig tart.

A kifelé haladó útpálya négy sávos szakaszán a munkaterület mellett csak három sáv lesz járható. Aki a BAH-felüljáró felől érkezik, továbbra is folyamatosan két sávon haladhat a négy sávos szakasz felé. Azonban a Nagyszőlős utca és Hamzsabégi út felől érkezők részére a két haladó sáv egy sávra szűkül még a Nagyszőlős utcai kanyarban.

A Budaörsi út belső kétszer két sávos szakaszán 2015. július 25-én, szombaton déltől a Töhötöm utca és Villányi út közötti szakaszon, a befelé haladó oldalon gázvezeték felújítás kezdődik. A munka során a Fehérló utcától a Villányi útig a munkaterület mellett csak egy sáv lesz járható. Az útpálya nem lesz végig felbontva, azonban a munkagödrök között a haladás folyamatosan csak egy forgalmi nyomon biztosítható.  A gázvezeték felújítása előre láthatóan 2015. szeptember 10-ig tart.

A vízvezeték építésekor a BAH-felüljárónál készített átjáró rámpa megmarad, de elkerítik, hogy a hamarosan kezdődő útfelújítás során azt újra fel tudják használni. A rámpa körbekerítése mellett a forgalom sávelhúzással biztosított lesz.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.