Csütörtök délelőtt a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Kossuth Lajos térig közlekedik

2015. június 4-én (csütörtök) reggel 9 és 10 óra között a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik, mert a Kossuth Lajos téren a Nemzeti Összetartozás Napja ünnepségét rendezik meg.

A fenti időszakban a villamosok a Kossuth Lajos tér M megálló helyett a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) elnevezésű megállóhelyen állnak meg, illetve az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megállót nem érintik.

A Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért alternatív eljutási lehetőségként a BKK a 15-ös és a 115-ös autóbuszt javasolja.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.