Forgalmi változások

A héten filmforgatás miatt forgalomkorlátozás várható a VI. és a VIII. kerületben

2015. június 2-án 18 óra és 4-én reggel 6 óra között a VIII. kerületi Palotanegyedben, a Gutenberg téren, valamint június 4-én 6 óra és június 6-án reggel 6 óra között az Operaház környezetében filmforgatás miatt forgalomkorlátozás és parkolási tilalom várható. Kérjük az autósokat, hogy az érintett szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.


A Palotanegyedben, a Gutenberg téren a fenti időszakban ideiglenesen lezárják a Scheiber Sándor utcát, és a Kőfaragó utcát a Gyulai Pál utca és a Rökk Szilárd utca közötti szakaszon. A Lőrinc pap téren kihelyezendő bevilágító daru miatt a Horánszky utca ideiglenesen zsákutca lesz. A Bródy Sándor utcában a Horánszky utcánál, valamint a Rökk Szilárd utcában a Gutenberg tértől mindkét irányban körülbelül 100 méterre a forgatások időszakában maximum 3-5 perces forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Az Operaházi helyszínen történő forgatás idején a Révay utca ideiglenesen zsákutca lesz. Ez alatt az idő alatt az autósokat a Dobó utcán keresztül terelik el. A Lázár utca megközelítése a Bajcsy Zsilinszky út felől lehetséges. Kérik az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, ügyelve a parkolási tilalmakra is.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.