Közlemények

Kerülje el az ünnep utáni sorban állást, vásárolja meg jegyét és bérletét előre!

A húsvéti ünnepet követő napokban esedékes havi bérletek megvásárlását nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni. A bérletvásárlást egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a BKK új, korszerű automatái amelyekből – akár a húsvéti hétvégén is – az ügyfelek által megadott időpontoktól érvényes bérletek is válthatók, sőt a berendezések számlát is nyomtatnak, ha szükséges. Mindegyik éjjel-nappal működő készüléknél bankkártyával is lehet fizetni, ezzel csökken a sorban állással töltött idő. A BKK-automaták pontos helyéről és használatáról a honlapon tájékozódhatnak. Húsvétkor ünnepi nyitva tartással várják a jegyeket és bérleteket vásárló, illetve a közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket intéző ügyfeleket a  BKK ügyfélközpontjai, valamint jegy- és bérletpénztárai. Ezek helyéről a BKK honlapján az értékesítésipont-keresőben informálódhatnak.

Az értékesítésipont-keresőben akár helyszínre, akár nyitvatartási időre keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata. A havi Budapest-bérletek a BKK értékesítési pontjain kívül a MÁV-START Zrt. és a  VOLÁNBUSZ Zrt. kijelölt pénztáraiban is megvásárolhatók.

A korszerű jegy- és bérletkiadó automaták ma már nemcsak a belváros forgalmasabb csomópontjain – Keleti és Nyugati pályaudvar, Kelenföld vasútállomás M, Puskás Ferenc Stadion M, Újpest-Központ M, Blaha Lujza tér M, Deák Ferenc tér M, Örs vezér tere M –, hanem számos HÉV-állomáson és Budapest külvárosi, kertvárosi részein, továbbá Budaörsön, Dunaharasztiban, Gödöllőn, Nagykovácsiban, Ráckevén, Szentendrén, Pomázon, Szigetszentmiklóson, Tökölön, Törökbálinton és Gyálon is megtalálhatók. Ezért mindenki kényelmesen megveheti a termékeket akár a lakó-, akár a munkahelyéhez legközelebb lévő automatából.

A BKK-automatákból vásárolt termékekről egyszerűsített számla is igényelhető, amelyhez előzetes regisztráció szükséges a honlapon. A regisztrációt követően e-mailben visszaigazoló értesítést kap, melyben megtalálja a BKK-automatáknál történő vásárláskor használandó QR azonosító kódját és a szükséges további információkat. Az automaták használatáról kisfilm és interaktív bemutató felület az alábbi címen érhető el: https://bkk.hu/automata/.

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.