Forgalmi változások

Április 7-étől május végéig módosított útvonalon jár a Békásmegyer irányú 34-es, 134-es és 960-as busz a Madzsar József utca egy szakaszának egyirányúsítása miatt

2015. április 7-étől (keddtől)  módosított útvonalon jár a békásmegyeri végállomása felé közlekedő 34-es, 134-es és 960-as busz, mert a Madzsar József utcát a déli részének február közepén kezdődött felújítása miatt május végéig egyirányúsítják a Juhász Gyula utca és a Pünkösdfürdő utca között, utóbbi irányába. Eközben továbbra is lezárva marad a Batthyány utca és a Pünkösdfürdő utca közötti szakasz. A Madzsar József utca Batthyány utca és a Juhász Gyula utca közötti igen rossz állapotú útpályáját 2015 nyarára újítja fel a Fővárosi Önkormányzat megrendelésére a Budapesti Közlekedési Központ (BKK Zrt.).

A 34-es busz április 7-étől (keddtől) várhatóan május 31-éig Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Pünkösdfürdő utca megállóhelytől a Hatvany Lajos utca–Juhász Gyula utca–Madzsar József utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Boglár utca, a Medgyessy Ferenc utca, a Madzsar József utca/Pünkösdfürdő utca megállóhelyet. A terelt útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni a buszra:

 • Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca: a Hatvany Lajos utcában, a Juhász Gyula utca kereszteződése előtt,
 • Hímző utca: a 134-es, a 204-es, a 296-os és a 960-as busz megállója.

Az Árpád híd M irányába a 34-es busz útvonala nem változik.

A 134-es busz ugyanebben az időszakban Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Batthyány utca–Pünkösdfürdő utca–Hatvany Lajos utca módosított útvonalon közlekedik, emiatt nem érinti a Szent István utca, a Madzsar József utca/Pünkösdfürdő utca, a Békásmegyer H, a Hímző utca és a Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca megállóhelyet. A terelt útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni a buszra:

 • Szent István utca: a Batthyány utcában, a Madzsar József utcai behajtó előtt,
 • Madzsar József utca/Pünkösdfürdő utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Medgyessy Ferenc utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Boglár utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca: a Hatvany Lajos utcában, a Juhász Gyula utca kereszteződése előtt.

A Szentlélek tér H irányába a 134-es busz útvonala nem változik.

A 960-as éjszakai járat ugyanebben az időszakban Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Pünkösdfürdő utca–Hatvany Lajos utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Madzsar József utca/Pünkösdfürdő utca, a Békásmegyer H, a Hímző utca és a Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca megállóhelyet. A terelt útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni a buszra:

 • Madzsar József utca/Pünkösdfürdő utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Medgyessy Ferenc utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Boglár utca: a 34-es és a 934-es busz megállója,
 • Hatvany Lajos utca/Juhász Gyula utca: a Hatvany Lajos utcában, a Juhász Gyula utca kereszteződése előtt.

A Móricz Zsigmond körtér M irányába a 960-as busz útvonala nem változik.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.