Forgalmi változások

Változás a gyalogosközlekedésben a Budaörsi úton a Fehérló utca és a Töhötöm utca között

2015. március 16-ától, hétfőtől várhatóan két hétig a Budaörsi úton a Fehérló utca és Töhötöm utca között a páratlan  számozású oldal járdáján elektromos kábelt fektetnek, emiatt a gyalogosok az útpálya jobbra kanyarodó sávjában kialakított gyalogosfolyosón közlekedhetnek.

A munkálatok idejére a 139-es, a 140-es, a 140A, a 239-es és a 253-as autóbusz Fehér utcai megállóhelyét 15 méterrel a Fehérló utca irányába helyezik át.  A Töhötöm utcában és a Fehérló utcában útszűkületre kell számítani. A közúti közlekedést a városhatár felé vezető oldalon két forgalmi sávban biztosítják.

Közúti és közösségi közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.