Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

A XII. kerületi Stromfeld Aurél út – Németvölgyi út kereszteződésben körforgalom építése miatt jelentős forgalomkorlátozások várhatók

2015. március 16-ától (hétfőtől) jelentős forgalomkorlátozással járó építési munkák folynak a XII. kerületi Stromfeld Aurél út – Németvölgyi út – Pagony utca találkozásánál körforgalom kiépítése miatt. A munkák első üteme várhatóan 2015. május 10-éig (vasárnapig) tart majd. Ez alatt az idő alatt a Pagony utca mellett a Németvölgyi út nyugati ágát a Mártonhegyi út és a Stromfeld Aurél út közötti szakaszon mindkét irányból lezárják.

A lezárás miatt:

  • a Németvölgyi úton a temető felől érkező és az Alkotás utca felé haladó járműveknek már a csomópont előtt, a Szendi ároknál jobbra el kell kanyarodniuk. Számukra a Németvölgyi út – Szendi árok – Stromfeld Aurél út – Apor Vilmos tér – Böszörményi út terelőutat javasoljuk.
  • a Németvölgyi úton a Királyhágó tér felől érkezők a Németvölgyi úton egyenesen már nem tudnak továbbhaladni, hanem legkésőbb a csomópontban, a Stromfeld Aurél útra el kell kanyarodniuk. A Böszörményi út felől érkezőknek ezért a Böszörményi út – Apor Vilmos tér – Stromfeld Aurél út – Szendi utca – Németvölgyi út terelőutat javasoljuk.
  • a Stromfeld Aurél úton egyenesen haladók irányonként 1-1 forgalmi sávon változatlanul közlekedhetnek, vagy elkanyarodhatnak a csomópontban a Németvölgyi út keleti ágára, a Királyhágó tér felé.

A csomópontban az autóbuszok közlekedése változatlan marad, azok megállóhelyeit ideiglenesen mindössze néhány méterrel helyezik át.

Az építkezés ideje alatt a  kapubehajtók használatát az ingatlanok tulajdonosai részére a kivitelező biztosítja, kivéve azt a néhány napos időszakot, amikor a kapubehajtók burkolatcseréjét végzik. A gyalogosok megfelelő közlekedése érdekében a munkálatok idején legalább az út egyik oldalán a járda használható lesz, valamint a Stromfeld Aurél utat keresztezve két ideiglenesen kijelölt gyalogátkelőhelyet is igénybe vehetnek majd.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.