Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Szombat este a Bozsik Stadionban rendezett labdarúgó-mérkőzés miatt változik a 93A autóbusz közlekedése

2015. március 21-én (szombaton) délután a Budapest Honvéd FC–Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkőzést tartanak a kispesti Bozsik Stadionban. A sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében várhatóan szombaton 16:30 és 21:00 között – ha rendőrségi zárás szükséges – módosított útvonalon közlekedik a 93A autóbusz.

A rendőrség az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében szombaton 17 óra és várhatóan 20:30 között a XIX. kerületi Puskás Ferenc utca Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca közötti szakaszán korlátozza a forgalmat, ezért ebben az időszakban a 93A autóbusz várhatóan mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik.

A Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé közlekedő 93A autóbusz az Üllői úton a Hengersor utcáig menetrend szerinti útvonalán, majd tovább az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–balra a Darányi Ignác utca  módosított útvonalon halad. Nem érinti a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megállót. Az autóbuszra az alábbi ideiglenes megállókban lehet felszállni:

  • Margó Tivadar utca: a 136E autóbusz megállóhelye,
  • Csapó utca: ideiglenes megállóhely a Darányi Ignác utca 59. előtt.

A Kőbánya-Kispest M felé közlekedő 93A autóbusz a Darányi Ignác utcáig menetrend szerinti útvonalán, onnan tovább a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad. Nem érinti a Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállót. Az autóbuszra az alábbi ideiglenes megállókban lehet felszállni:

  • Dembinszky utca: a 136E autóbusz megállóhelye,
  • Margó Tivadar utca: a 136E autóbusz megállóhelye.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.