Híreink

Jelentős integrációs lépés a közlekedési szolgáltatásokban – A BKK Zrt. megkezdi a MÁV-START Zrt. jegyeinek értékesítését kelenföldi ügyfélközpontjában

A BKK Zrt. és a MÁV-START Zrt. 2014-ben értékesítési együttműködést kezdeményezett, melynek eredményeképpen megállapodtak arról, hogy a vasúttársaság vonatjegyeit és bérleteit a BKK Zrt. kelenföldi ügyfélközpontjában is értékesítik.

A megállapodás most különösen aktuális, mert a Déli pályaudvart – a Gellért-hegy nyúlványa alatt húzódó alagút feletti rézsű megcsúszása miatt – ideiglenesen le kellett zárni, így a Kelenföldi pályaudvarra az eddigieknél is nagyobb terhelés hárul a vasúti személyforgalom kiszolgálásában. A BKK Zrt. a vasúti jegyek értékesítésével kíván segítséget nyújtani a pályaudvar tehermentesítésében.

A Kelenföldön tavaly megnyitott BKK Ügyfélközpont jelentős kapacitásokkal rendelkezik: kivitelezésekor a BKK Zrt. minden szükséges informatikai és egyéb infrastrukturális előkészítést megtett annak érdekében, hogy egy majdani MÁV-START-együttműködéssel vasúti jegyeket is értékesíthessen. Ennek köszönhetően a vasúti menetjegyek és bérletek is megvásárolhatók a BKK ügyfélközpontjában, mely mindennap reggel 5:30 és 22:00 között várja az ügyfeleket.

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.