Forgalmi változások

A 157-es busz csütörtökön napközben rövidített útvonalon jár

2015. február 5-én, csütörtökön 9:30-tól várhatóan 16:00-ig a II. kerületi Zerind vezér út 15. szám előtt teljes útzár lesz, mert javítják az útburkolatot. Ekkor a 157-es busz a Solymár, Kerekhegy végállomást nem érinti, ehelyett rövidített útvonalon, a 157A járattal megegyező módon Hűvösvölgy és Budaliget, Géza fejedelem útja megállóhely között közlekedik. Ennek megfelelően ebben az időszakban nem tudjuk biztosítani a telebuszos szolgáltatást a járaton. A Solymár, Kerekhegy végállomás és környéke az útjavítás ideje alatt leggyorsabban a 64-es buszcsalád Anna-kápolna megállójából gyalogosan közelíthető meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.