Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Vasárnap változhat a 2-es villamos közlekedése egy Kossuth téri demonstráció miatt

2015. február 1-jén (vasárnap) várhatóan 16 óra és 20 óra között változhat a 2-es villamos közlekedése, mert az V. kerületi Kossuth Lajos téren demonstrációt tartanak. Forgalomkorlátozás esetén a villamos helyett a Kossuth Lajos tér és nagykörút között a 15-ös és 115-ös autóbuszt ajánljuk alternatív eljutási lehetőségként.

A rendőrség a zárások mértékét a résztvevők számától teszi függővé. Nagyobb létszám esetén a 2-es villamos rövidített útvonalon a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M között közlekedik majd. A demonstráció miatti forgalomkorlátozások miatt nincs lehetőség pótlóbusz indítására, ezért az utasaink számára alternatív eljutási lehetőségként a Kossuth Lajos tértől a nagykörút eléréséhez a 15-ös és 115-ös autóbuszt javasoljuk.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.