Forgalmi változások

Február 1-jén távhővezeték-építés miatt lezárják a XV. kerületi Rákos utat

2015. február 1-jén (vasárnap) 0 órától távhővezeték-építés miatt lezárják a XV. kerületben a Rákos utat. A munkavégzés várhatóan február 2-án (hétfőn) 4:30-ig tart, ebben az időszakban az autósoknak a Szerencs utca–Eötvös utca–Wysocki utca útvonalat javasoljuk terelőútként, amelyről a helyszínen kihelyezett jelzőtáblák is tájékoztatást adnak. A forgalomkorlátozás miatt változik az arra közlekedő járatok – az 5-ös, a 25-ös, a 996-os és a 996A jelzésű autóbusz – forgalma.

A Rákospalota, Kossuth utca, illetve az Újpest-Központ M felé közlekedő autóbuszok a Wysocki utca–Eötvös utca–Szerencs utca–Rákos út módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Széchenyi út, a Szent Korona útja, a Wesselényi utca és a Szerencs utca megállóhelyeket. Terelt útvonalukon a járatokra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Wysocki utca: a 125-ös busz megállóhelye,
  • Patyolat utca: a 125-ös busz megállóhelye,
  • Dugonics utca: az Eötvös utcában a Dugonics utca kereszteződése előtt,
  • Szerencs utca: a 125-ös autóbusz megállóhelye,
  • Rákos út: a Szerencs utcában a Rákos út kereszteződése előtt.

A Pasaréti tér, a Mexikói út M, a Szentmihályi út, illetve Cinkota autóbuszgarázs felé közlekedő autóbuszok a Szerencs utca–Eötvös utca–Wysocki utca–Rákos út módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Wesselényi utca, a Szent Korona útja és a Széchenyi utca (csak a 25-ös busz) megállóhelyeket. Terelt útvonalukon a járatokra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Szerencs utca: a Szerencs utcában a Kinizsi utca kereszteződése előtt,
  • Dugonics utca: a 125-ös busz megállóhelye,
  • Patyolat utca: a 125-ös busz megállóhelye,
  • Rákos út (itt csak a 25-ös busz áll meg): a 125-ös busz megállóhelye.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.