Forgalmi változások

December 23-ig délutánonként módosított útvonalon közlekedik a 15-ös és a 115-ös autóbusz

2014. december 18. (csütörtök) és 23. (kedd) között 14 órától az utolsó járat indulásáig a Gyöngyösi utca M felé a 15-ös, az Árpád híd M felé pedig a 115-ös autóbusz a Vámház körúttól a Kálvin tér–Múzeum körút–Astoria–Károly körút–Deák Ferenc tér–Erzsébet tér módosított útvonalon közlekedik, mert az V. kerületi karácsonyi vásár miatt megnövekedett gyalogosforgalom a Ferenciek terén, a Petőfi utcában és a Bécsi utcában közúti torlódásokat okoz. A Szervita térre tartó vagy innen induló utasainknak a gyalogosan pár perc távolságra lévő Deák Ferenc tér M megálló igénybevételét ajánljuk, illetve alternatív utazási lehetőséget biztosít a pesti Duna-parton közlekedő 2-es villamos is.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz ebben az időszakban nem érinti a Ferenciek tere M és a Szervita tér megállót. A terelt útvonalon mindkét járatra a 9-es autóbusz Kálvin tér M, Astoria M és Deák Ferenc tér M, majd a 105-ös autóbusz Deák Ferenc tér M megállóiban lehet felszállni.

Közlekedési változások percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.