Forgalmi változások

Szerdán a 117-es busz terelve közlekedik aszfaltozás miatt

A 117-es autóbusz terelve közlekedik 2014. december 3-án, szerdán, mert a X. kerületi Gergely utcát a Noszlopy utca és a Sibrik Miklós út közötti szakaszon aszfaltozzák.

2014. december 3-án, szerdán a 117-es busz a Mélytó utca (Szövőszék utca) felé a Gyömrői úton a Noszlopy utcáig a menetrend szerinti, majd a Gyömrői út–Sibrik Miklós út terelt útvonalon halad. A Noszlopy utca megálló kimarad.

A buszok az alábbi ideiglenes megállóhelyeken állnak meg:

  • Vasgyár utca: a 151-es és a 217-es autóbusz megállóhelyén;
  • Sibrik Miklós út: a 151-es és a 217-es autóbusz megállóhelyén.

2014. december 3-jén, szerdán a 117-es busz Kőbánya alsó vasútállomás felé a Gergely utcában a Sibrik Miklós útig a menetrend szerinti, majd a Sibrik Miklós út–Gyömrői út terelt útvonalon halad. A Gergely utca és a Noszlopy utca megálló kimarad.

A buszok az alábbi ideiglenes megállóhelyeken állnak meg:

  • Gergely utca (Sibrik Miklós út): a 68-as és a 85-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Vasgyár utca: a 151-es és a 217-es autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.