Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Rövid idejű forgalomkorlátozások vasárnap délután

47-es villamos

Demonstrációt tartanak vasárnap 15 órától a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren, ezért a 7-es, a 107-es, a 240E, a 272-es buszok, valamint a 18-as, a 19-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamosok közlekedésében kisebb korlátozásokra kell számítani.

Politikai rendezvényt tartanak 2014. november 16-án, vasárnap 15 és 17 óra között a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren. A résztvevők a Bukarest utca torkolatánál lévő parkban gyülekeznek, majd várhatóan 15:20-tól felvonulást tartanak a Kosztolányi Dezső tér – Bartók Béla út – Szent Gellért tér – Kelenhegyi út útvonalon. A vonulás idejére lezárják a Bartók Béla úton a Szent Gellért tér irányú forgalmi sávokat, ami több járatunk közlekedését is érinti.

7-es, 107-es busz

Az autóbuszok Ferenciek tere M irányába – kb. 15:20 és 16 óra között, a menet mellett történő elhaladáskor – a villamosvágányokon közlekednek. Amikor a demonstrálók a Móricz Zsigmond körtéren és a Szent Gellért téren vonulnak, az autóbuszok megállóját ideiglenesen a villamosok peronszigetéhez helyezzük.

240E, 272-es busz, 18-as, 19-es, 41-es, 47-es, 48-as, 49-es villamos

A járatok közlekedésében néhány perces várakozás előfordulhat.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a demonstráció idején is zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.