Forgalmi változások

Péntek délután demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás várható

2014. november 14-én, pénteken délután vonulásos demonstrációt tartanak Budapest belvárosában, ezért várhatóan 13 és 16 óra között több útszakaszt is lezárnak néhány percre. A tüntetés útvonalán a keresztforgalomban 5-10 perces szakaszos útlezárásokra kell számítani, nagyobb létszám esetén azonban 10-15 perces lezárások is lehetnek. Több járatunk útvonala a résztvevők száma és a lezárások függvényében módosulhat.

A rendezvény résztvevői a Hősök tere–Oktogon–Nyugati pályaudvar–Jászai Mari tér–Margit híd–Margit körút–Széll Kálmán tér–Batthyány tér–Fő utca–Clark Ádám tér–Lánchíd–Széchenyi tér–József Attila utca–Károly körút–Múzeum körút–Fővám tér–Szabadság híd–Gellért tér–Bartók Béla út–Villányi út–BAH-csomópont–Hegyalja út–Erzsébet híd–Id. Antall József rakpart–Carl Lutz rakpart–Dráva utca–Dózsa György út–Hősök tere útvonalon haladnak majd.

A felvonulás útvonalán a keresztforgalomban 5-10 perces szakaszos útlezárásokra kell számítani, nagyobb létszám esetén azonban 10-15 perces lezárások is lehetnek, több járatunknak módosulhat az útvonala. Kérjük, aki a lezárások ideje alatt a belvárosban közlekedne, a gyors és kényelmes utazás érdekében a felszíni járatok helyett válassza kötöttpályás járatainkat, elsősorban az M1-es, az M2-es, az M3-as vagy az M4-es metróvonalat.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a demonstráció idején is zavartalan legyen a forgalom. Facebook-oldalunkon, amit a https://www.facebook.com/bkkbudapest linkre kattintva érthetnek el ügyfeleink, folyamatosan tájékoztatunk a demonstráció miatt esetlegesen változó aktuális közlekedési helyzetről. A változások okozta kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.