Forgalmi változások

A 46-os, a 146-os és a 174-es busz útvonala egy hónapig módosul csatornázás miatt a XVI. kerületben

Csatornaépítés kezdődik 2014. november 17-én, hétfőn a XVI. kerületi Rákosi úton a Szilas-patak utca és a Szlovák út között, ezért ezt az útszakaszt várhatóan december 17-éig a Szlovák út felé egyirányúsítják. A forgalomkorlátozás miatt módosított útvonalon közlekedik a Rákoskeresztúr irányú 46-os, 146-os és az Örs vezér tere M+H felé közlekedő 174-es autóbusz.

Az Örs vezér tere M+H felé közlekedő 174-es autóbusz a Szlovák út–Csömöri út–Mátyás király utca–Rákosi út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Szilas-patak és a Mátyás király utca megállót. A terelt útvonalon a járatra a 46-os busz Timur utca, Péterke utca, Csömöri út és Mátyás király utca, illetve a 996-os busz Szent Korona utca és Rákosi út megállójában lehet felszállni. Cinkota felé a 174-es busz közlekedése nem változik.

A Rákoskeresztúr felé közlekedő 46-os és 146-os autóbusz a Csömöri út–Mátyás király utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Csömöri út (Szlovák út), a Péterke utca, a Timur utca, a Szilas-patak és a Mátyás király utca megállót. A terelt útvonalon a 46-os és a 146-os buszra a 996-os járat Szent Korona utca, majd Rákosi út megállójában lehet felszállni. Újpalota felé a két buszjárat közlekedése nem változik.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.