Forgalmi változások

Vasárnap délelőtt filmforgatás miatt rövid időszakokra lezárják az Erzsébet hidat

2014. október 26-án, vasárnap délelőtt filmforgatás lesz az Erzsébet hídon, ezért 6:15 és 9:15 között több alkalommal legfeljebb 5 percre lezárják a hidat.

2014. október 26-án, vasárnap 6:15 és várhatóan 9:15 között filmforgatás helyszíne lesz az Erzsébet híd, ezért rövid időszakokra – óránként legfeljebb 4 alkalommal, alkalmanként maximum 5 percre – rendőri irányítással lezárják a közúti forgalom elől az Erzsébet hidat. Két lezárás között az esetlegesen feltorlódó autókat maradéktalanul átengedik. Az arra közlekedő közösségi közlekedési járatok – az 5-ös, a 7-es, a 8-as, a 107-es, a 110-es, a 112-es és a 178-as busz – közlekedésében is várakozásra kell számítani.

Tekintettel arra, hogy a forgalomkorlátozásra kisebb forgalmú időszakban kerül sor, nagyobb közúti torlódásra nem kell számítani, de javasoljuk, hogy aki teheti, más útvonalat válasszon, kerülje el az Erzsébet hidat.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.