Forgalmi változások

Szerdától megállnak a dunai hajók az új, Kossuth Lajos téri hajóállomáson is

2014. október 15-én (szerda) az első járat indulásától véglegesen beillesztjük a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójárat útvonalába az újonnan megépült Kossuth Lajos tér M hajóállomást is.

Az új kikötőben a hajók mindkét irányban megállnak. Az északi irányba haladó hajók a Várkert Bazár hajóállomás után, míg a déli irányba haladó hajók a Batthyány tér M+H hajóállomás után érintik ezt a kikötőt. A téli menetrend bevezetése miatt ez jelenleg a D11-es hajójáratot érinti, tavasztól viszont mindhárom járatunkkal megközelíthető  lesz a Dunán is a Parlament, illetve a Kossuth Lajos tér.

Téli menetrend a hajójáratok vonalán

Az ősszel és télen jellemzően csökkenő utasforgalomhoz igazítjuk hajójárataink menetrendjét: 2014. október 15-étől (szerda) – ugyanúgy, ahogy a tavalyi hasonló, téli időszakban is – tavaszig nem közlekedik a D12-es és a D13-as hajójárat. A D11-es csúcsidőben 60, napközben pedig 120 percenként indul majd, reggel 7 és 17 óra között.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.