Forgalmi változások

Emléktábla-avatás miatt csütörtökön kora délután rövidített útvonalon jár a 74-es trolibusz

2014. október 2-án, csütörtökön kora délután emléktáblát avatnak a VII. kerületben a Dohány utca 32. előtt, ezért 13:45-től 15:00-ig lezárják a Dohány utcát a Síp utca és a Nagy diófa utca között. A forgalomkorlátozás miatt a 74-es trolibusz rövidített útvonalon közlekedik a Csáktornya park és a Blaha Lujza tér M (Kertész utca) között.

A 74-es trolibusz a fenti időszakban nem érinti a Nyár utca megállót, a Károly körút (Astoria M) végállomást, majd a Nagy diófa utca és a Blaha Lujza tér M megállót. A járatra ideiglenes végállomásán, a Kertész utcában a Dohány utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.