Forgalmi változások

A Pozsonyi Piknik miatt szombaton változik a 75-ös és a 76-os troli közlekedése Újlipótvárosban

2014. szeptember 6-án, szombaton rendezik meg a Pozsonyi Pikniket a XIII. kerületi Pozsonyi úton és a Budai Nagy Antal utcában. A rendezvény miatt szeptember 6-án, szombaton egész nap trolipótló autóbusz közlekedik a 75-ös troli helyett, míg a 76-os troli módosított útvonalon jár. A Jászai Mari tér helyett mindkét trolijárat csak a Katona József utca és a Hollán utca kereszteződéséig közlekedik.

Közlekedés a 75-ös trolibusz vonalán

2014. szeptember 6-án, szombaton a 75-ös trolibusz nem közlekedik, helyette módosított útvonalon trolipótló autóbusz viszi az utasokat 75-ös jelzéssel a Hollán Ernő utca és a Puskás Ferenc Stadion M végállomások között.

A Hollán Ernő utca felé a trolipótló busz a Puskás Ferenc Stadion és a Pozsonyi út között a 75-ös trolibusz menetrend szerinti útvonalán, majd a Szent István park–Hollán Ernő utca–Csanády utca–Pannónia utca–Katona József utca–Hollán Ernő utca végállomás útvonalon közlekedik, az alábbi megállóhelyek érintésével:

  • A Puskás Ferenc Stadion M végállomástól a Szent István parkig: a 75-ös trolibusz megállóhelyei,
  • Radnóti Miklós utca: a 15-ös és a 115-ös busz Boráros tér H irányú megállóhelye,
  • Hollán Ernő utca: a Katona József utcában, a Hollán Ernő utca kereszteződése előtt.

A Puskás Ferenc Stadion M felé a trolipótló busz a Hollán Ernő utca végállomás, Katona József utca–Hollán Ernő utca–Szent István park–Kárpát utca útvonalon, majd a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig a 75-ös trolibusz menetrend szerinti útvonalán közlekedik, az alábbi megállók érintésével:

  • Hollán Ernő utca: a Katona József utcában, a Hollán Ernő utca kereszteződése előtt,
  • a Radnóti Miklós utcától a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig a 75-ös trolibusz megállóhelyei.

Közlekedés a 76-os trolibusz vonalán

2014. szeptember 6-án, szombaton a 76-os trolibusz módosított útvonalon, a Keleti pályaudvar M és a Hollán Ernő utca között közlekedik.

  • A Hollán Ernő utca felé a trolibusz a Keleti pályaudvar M végállomástól a Victor Hugo utcáig menetrend szerinti útvonalán, majd a Pannónia utca–Katona József utca–Hollán Ernő utca útvonalon halad, ezért nem érinti a Radnóti Miklós utca és a Jászai Mari tér megállót. A terelt útvonalon a trolira a 15-ös és a 115-ös busz Boráros tér H irányú Radnóti Miklós utca megállójában lehet felszállni, ideiglenes végállomása pedig a Katona József utcában, a Hollán Ernő utca kereszteződése előtt lesz.
  • A Keleti Pályaudvar M felé a trolibusz a Katona József utca–Hollán Ernő utca útvonalon, majd tovább menetrend szerinti útvonalán közlekedik. A trolibusz a Jászai Mari tér helyett a Hollán Ernő utca ideiglenes végállomásról indul, innen azonban minden, menetrend szerinti megállóhelyét érinti.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.