Forgalmi változások

A ferencvárosi Napfény utcai piac is elérhető már közösségi közlekedéssel

Bácskai János, Ferencváros polgármesterének kezdeményezésére 2014 szeptemberétől a IX. kerületi József Attila-lakótelepen található Napfény utcai sportpálya melletti piacot is kiszolgálják járataink: nyitvatartási idejéhez igazodva szombatonként 7:30 és 12:30 között a 181-es autóbuszt meghosszabbított útvonalon, a Nagykőrösi út (Határ út) végállomásig közlekedtetjük.

2014 szeptemberétől szombatonként 7:30 és 12:30 között a 181-es autóbusz meghosszabbított útvonalon közlekedik, hogy a IX. kerületi József Attila-lakótelepen a Napfény utcai sportpálya melletti piacra ügyfeleink kényelmesen, gyorsan és a közösségi közlekedés igénybevételével  juthassanak el.

A 181-es autóbusz tehát szombatonként 7:30 és 12:30 között az Aszódi utcától indulva a Lobogó utca megállóhelyig megszokott útvonalán közlekedik, majd tovább a Napfény utcán halad, megáll a 999-es busz Napfény utca megállójában, innen pedig a Gyáli út–Határ út–Gyáli út útvonalon éri el az 54-es és az 55-ös busszal közösen használt Nagykőrösi út (Határ út) végállomást. Az Aszódi utca felé a Gyáli út–Napfény utca útvonalon halad, megáll a benzinkútnál, majd a Távíró utcán át érkezik vissza a megszokott útvonalára.

Hétköznap, szombat délután és vasárnap egész nap a 181-es busz útvonala nem változik. Bízunk abban, hogy utasaink kényelmére és megelégedésére szolgál a közösségi közlekedési szolgáltatás bővítése a vonalon.

Budapest, 2014. szeptember 4.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.