Forgalmi változások: Tömegközlekedés

A 87-es és a 187-es autóbusz terelve közlekedik filmforgatás miatt

A Budaörsi repülőtérrel párhuzamos Repülőtéri utat a Kőérberki út (Budaörsi repülőtér főbejárat) és a körforgalom között lezárják filmforgatás miatt. 2014. augusztus 28-án (csütörtökön) ezért az első járat indulásától várhatóan szeptember 8-án (hétfőn) az első járat indulásáig megváltozik a 87-es és a 187-es autóbusz útvonala.

A 87-es és a 187-es autóbusz Kamaraerdő felé a Kőérberki út–Repülőtéri út kereszteződésénél a vasúti átjáró után a megszűnt Budaörsi laktanya keleti ki- és bejárata–a lakó- és iparterületen az északi oldal belső utcája–a lakó- és iparterület nyugati ki- és bejárata–a Kamaraerdei út irányában a szervizút–Kamaraerdei úti terelése után tovább a menetrend szerinti útvonalon halad. A Repülőgépes Szolgálat és a Vasút utca megálló kimarad.

A buszok az alábbi ideiglenes megállóban állnak meg:

  • Kamaraerdei út: ideiglenes megállóhelyen a Kamaraerdei út kereszteződése előtti a szervizúton.

A 87-es és a 187-es autóbusz Kelenföld vasútállomás M felé a Kamaraerdei út–szervizút a lakó- és iparterület felé (megszűnt Budaörsi laktanya)–a lakó- és iparterület nyugati ki- és bejárata–a lakó- és iparterület–a terület keleti ki- és bejárata–vasúti átjáró–Kőérberki út–Repülőtéri úti terelését követően a menetrend szerinti útvonalon halad. A Vasút utca és a Repülőgépes Szolgálat megálló kimarad.

A buszok az alábbi ideiglenes megállóban állnak meg:

  • Kamaraerdei út: ideiglenes megállóhelyen a Kamaraerdei út kereszteződése előtti szervizúton.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.