Forgalmi változások

Július 25-étől három hétig lezárjuk a Hungária utat az Ady Endre út csomópontjánál, módosított útvonalon jár a 148-as busz

Július 25-étől, péntektől az Ady Endre út felújítása a Hungária út és az Ady Endre út kereszteződésénél folytatódik, ezért három hétig lezárjuk a Hungária utat a csomópont környékén, megfordítjuk a Zoltán utca egyirányú forgalmi rendjét, valamint egyirányúsítjuk az Esze Tamás utca és a Rozgonyi köz egy-egy szakaszát is. A forgalomkorlátozások miatt ebben az időszakban módosított útvonalon jár a 148-as busz.

2014. július 25-étől, péntektől előreláthatóan három hétig az Ady Endre út jelenleg is zajló felújítása miatt a XIX. kerületben lezárjuk a Hungária utat az Ady Endre út csomópontja környékén. A Zoltán utca egyirányú forgalmi rendjét megfordítjuk, továbbá egyirányúsítjuk az Esze Tamás utca Rákóczi utca és Hunyadi utca közötti szakaszát is a Hunyadi utca irányába, valamint a Rozgonyi közt a Zoltán utca irányába. A forgalomkorlátozásokról és a javasolt terelőutakról az Ady Endre úton és a Hungária úton kihelyezett útirány-előjelző táblák adnak tájékoztatást.

A forgalmi változások miatt július 25-étől várhatóan három hétig módosított útvonalon jár a 148-as busz.

  • Csepel, Soroksári rév felé a busz az Ady Endre út–Zoltán utca–Hungária út útvonalon halad, ezért saját Hungária út megállója helyett a 42-es pótlóbusz Hungária út megállójában áll meg.
  • Kőbánya-Kispest M felé a busz a Hungária út–Esze Tamás utca–Hunyadi utca–Ady Endre út útvonalon halad, ezért nem érinti Ady Endre út (Rendőrség) megállóját. A 148-as buszra terelt útvonalán az Esze Tamás utcában, a Bercsényi utca kereszteződése előtt, majd a 1501-es busz Ady Endre út (Hunyadi utca) megállójában lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.