Forgalmi változások

Az 1-es villamos meghosszabbításához kapcsolódó forgalmi változások

Az 1-es villamos meghosszabbításával kapcsolatos munkák ütemterv szerint zajlanak. Június 3-ától, keddtől az eredeti útpályán, szűkített forgalmi sávokon haladhat a forgalom a Nádorkerti gyalogos aluljáró környékén. Csökken a munkaterületek száma a Szerémi úton, ugyanakkor június 8-ától (vasárnaptól) a Hengermalom út északi felét kizárólag a célforgalom és a közösségi közlekedés használhatja.

Az 1-es villamos meghosszabbításával kapcsolatos munkák ütemterv szerint zajlanak. 2014. június 3-ától (keddtől) a Nádorkerti gyalogos aluljáró feletti útzárnál továbbra is két sávon haladhat a közúti forgalom, de a korábbi ideiglenes helyett már az eredeti útpályán, szűkített forgalmi sávokon. A munkaterület mellett 40 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetünk be.

Csökken a munkaterületek száma a Szerémi úton, már csak a Prielle Kornélia utcánál és a Hengermalom úti kereszteződésnél kell az autósoknak irányonként 1-1 sávban haladniuk. A Szerémi út–Hengermalom úti csomópontban mindkét oldalon folyik a munka, itt 30 kilométer/óra a megengedett legnagyobb sebesség.

A Hengermalom út északi oldalán 2014. június 8-ától (vasárnaptól) kizárólag a célforgalom és az autóbuszok közlekedhetnek, irányonként 1-1 sávon. A 103-as autóbusz Népliget M irányú Nándorfejérvári út megállóját már június 5-étől (csütörtöktől) a Szerémi úti kereszteződés túloldalára, a Budafoki úthoz közelebb helyezzük. (A megállóhely Kelenföld vasútállomás M irányú párja továbbra is az eredeti helyén marad.)

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.