Forgalmi változások

Vasárnap esti forgalomkorlátozások a Puskás Ferenc Stadion környékén

Május 25-én, vasárnap 19:00 és 21:00 között a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg az Újpest FC-Diósgyőri VTK Magyar Kupa Döntő labdarúgó mérkőzést, ezért már 15:00-től egészen 22:00-ig lezárják a Verseny utcát a Keleti pályaudvar és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György utat a Thököly út és az ifjúság útja között. Ezen felül a mérkőzés végeztével, ha a rendőrség úgy dönt, 20:50 és 21:20 között lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, valamint a Stefánia utat a Hungária körút és az Egressy út között. A forgalomkorlátozások miatt módosított útvonalon közlekednek a 30-as buszcsalád járatai, a 75-ös és a 77-es trolibusz.

A mérkőzés helyszíne, a Puskás Ferenc Stadion kényelmesebb megközelítése érdekében

  • 16:00 és 22:00 között a 20E autóbusz megáll a Reiner Frigyes park megállóban,
  • 17:00 és 22:00 között a 7E és a 107-es busz mindkét irányban megáll az egyébként a gyorsjáratok által nem érintett Stefánia út/Thököly út megállóban is,
  • amennyiben az utazni szándékozók száma szükségessé teszi, a mérkőzés befejezése után sűrűbben közlekedik az M2-es metró, az 1-es villamos, a 20E, a 30-as és a 30A autóbusz.

A Verseny utca és a Dózsa György út lezárása miatt 15:00 és 22:00 között a 30-as, a 30A és a 230-as busz a Dózsa György út–Thököly út–Keleti pályaudvar M módosított útvonalon közlekedik, ezért

  • a Keleti pályaudvar M felé nem érinti a Verseny utca megállót,
  • Újpest felé pedig kimarad a Verseny utca és a Reiner Frigyes park. A járatra módosított útvonalán ideiglenesen az 5-ös, a 7-es, a 8-as és a 112-es busz Reiner Frigyes park megállójában lehet felszállni.

Amennyiben a rendőrség az Ifjúság útja és a Stefánia út lezárása mellett dönt, úgy 20:50 és 21:20 között

  • a 75-ös troli a Dózsa György úton az Ajtósi Dürer sor kereszteződésétől a 79-es troli vonalára terelve, annak korábbi Keleti pályaudvar M (Garay utca) végállomásáig közlekedik a Dózsa György út–Alpár utca–Garay utca–Keleti pályaudvar M (Garay utca)ideiglenes végállomás–Nefelejcs utca–István utca–Ajtósi Dürer sor–56-osok tere útvonalon. A módosított útvonalon a járat a 79-es troli érintett megállóhelyein megáll.
  • a 77-es troli helyett autóbuszok közlekednek,

o    a Puskás Ferenc Stadion M (Ifjúság útja) felé a Hungária körút–Kerepesi út–Puskás Ferenc Stadion módosított útvonalon, nem érintve a Stefánia út és a Szobránc köz megállót,
o    az Öv utca (Egressy út) felé a Puskás Ferenc Stadion–Dózsa György út–Ifjúság útja–Kerepesi út–Hungária körút–Egressy út módosított útvonalon, nem érintve a Szobránc köz és az Egressy út megállót.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.