Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Szombaton módosított útvonalon jár a 121-es busz, rendezvény miatt

2014. május 24-én (szombaton) reggel 6 órától várhatóan 22 óráig a IV. kerületi Deák Ferenc utca az Árpád út és annak a Víztorony melletti szerviz útja között le lesz zárva, mert Újpest önkormányzata Családi Nap rendezvény tart.

A lezárás ideje alatt a 121-es autóbusz Újpest-Városkapu M (Temesvár utca) felé az Árpád úton a Deák Ferenc utcáig a menetrend szerinti, majd tovább az Árpád út–Geduly utca–Zichy Mihály utca–Istvántelki út, majd tovább a menetrend szerinti útvonalon közlekedik. Az autóbuszok a Víztorony megálló helyett a 170-es autóbusz Újpest-Központ M irányú Víztorony megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.