Forgalmi változások

Péntek estétől szombat estig lezárjuk a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között

Május 23-án, pénteken 22:00-tól 24-én, szombaton 20:00-ig mindkét irányban lezárjuk a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között, mert a Friedrich Born rakpart Duna felőli sávján felújítási munkákat végzünk. A lezárás miatt szombaton napközben torlódások várhatóak a Műegyetem rakparton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Fő utcában, valamint a Bem rakparton, ezért javasoljuk a pesti alsó rakpart, illetve a Hungária körgyűrű használatát. A munkavégzés a tömegközlekedési forgalmat nem érinti.

A budai alsó rakpart Friedrich Born rakparti szakaszán a Duna felőli forgalmi sáv igen rossz állapotú, ezért a Várkert Bazár rekonstrukciós munkáihoz kapcsolódva felújítjuk az útpálya ezen részét, a Várkert Bazár magasságában lévő gyalogátkelőtől az Erzsébet híd irányába, közel 500 méteres szakaszon. A felújítás során eltávolítjuk a kopóréteget, a nagy teherbírású kockakövet útalapként megtartjuk, arra kiegyenlítő, majd új kopóréteget terítünk.

A munkavégzés idejére, 2014. május 23-án (pénteken) 22:00-től 24-én (szombaton) 20:00-ig mindkét irányban lezárjuk a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között, így csak a Margit híd és a Mozaik utca közötti szakaszon lehet majd autózni. A forgalomkorlátozás miatt szombaton napközben torlódások várhatóak a Műegyetem rakparton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Fő utcában és a Bem rakparton. Terelőútként a pesti alsó rakpart, illetve a Hungária körgyűrű használatát javasoljuk. A lezárás a tömegközlekedési forgalmat nem érinti.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.