Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Hétfőtől két hétig Csillaghegyen módosított útvonalon jár a 34-es busz

Május 12-én (hétfőn) 8:00-tól várhatóan két hétig, május 26-áig (hétfőig) az Árpád híd M felé módosított útvonalon közlekedik a 34-es busz, a csillaghegyi Czetz János közt ugyanis csatornaépítés miatt szakaszosan lezárják a Czetz János utca és a Szentendrei út között.

A 34-es busz 2014. május 12-én (hétfőn) 8:00-tól 26-áig (hétfőig) az Árpád híd M felé a Keve utca–Monostori út–Szentendrei út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Dósa utca és a Czetz János köz megállót. A járatra módosított útvonalán az alábbi megállókban lehet felszállni:
•    Keve utca: a Keve utcában az Emőd utca kereszteződése után,
•    Dósa utca/Monostori út: a Monostori úton a Dósa utca kereszteződése után,
•    Szentendrei út: a Monostori úton a Szentendrei út kereszteződése előtt.

Közlekedési változások percről percre

Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.