Híreink

Újabb ügyfélpontot nyitottunk, ezúttal a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A terminálján

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján 2013 júliusában megnyílt ügyfélponthoz hasonló kialakításban a fejlesztés következő fázisaként a 2A terminálon is megnyitottuk új ügyfélpontunkat. Mindkét ügyfélpont rendkívül népszerű és közkedvelt, komoly a forgalmuk, és létrejöttük több évtizedes adósságot törleszt a turisták és hazaérkezők felé. A terminálokon megvalósult ügyfélpontjainkon a jegyek és bérletek értékesítésén kívül angolul beszélő kollégáink turisztikai és egyéb fontos közlekedési információkkal is szolgálnak a fővárosba érkezők számára.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A terminálján nyílt ügyfélponton kívül további két új ügyfélközpontot nyitottunk meg 2014 márciusában az M4-es metró két végállomásán: Kelenföld vasútállomáson és a Keleti pályaudvarnál.

Budapest városvezetése és a BKK számára egyaránt kiemelten fontos, hogy utasaink minél könnyebben eligazodjanak a főváros közlekedési hálózatában, és biztosítsuk a jegy- és bérletvásárlás lehetőségét. A repülőtéri ügyfélpontokon munkatársaink ezenkívül közlekedési információkkal is segítik az érdeklődőket, tájékoztatást, felvilágosítást adnak egyéb szolgáltatásainkról (pl. a rövidesen induló MOL Bubiról) és a közösségi közlekedés lehetőségeiről.

2016-ig három ütemben, a város legforgalmasabb pontjain létesítünk további ügyfélközpontokat, melyek részben a pénztárak feladatait is átveszik. Az értékesítési és tájékoztatási pontok szorosan kapcsolódnak az elektronikus jegyrendszer kialakításához, hiszen mindenben megfelelnek, hogy a bevezetendő jegyrendszer igényeit kiszolgálják, támogassák. Az ügyfélközpontok szolgáltatásait az új jegykiadó automaták is kiegészítik. A jegy- és bérletvásárlás a nyitvatartási időn túl sem okozhat gondot, hiszen ezek a legtöbb helyen a nap 24 órájában rendelkezésre állnak majd.

Kapcsolódó anyagok:

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.