Forgalmi változások

Csütörtökön és pénteken módosított útvonalon jár a 46-os, a 98-as és a 980-as busz rendezvény miatt

2014. május 1-jén (csütörtök) 0:05-től május 2-án (péntek) hajnali 2 óráig a 46-os, a 98-as és a 980-as autóbusz terelve közlekedik, mert a XVII. kerületi Ferihegyi út a Pesti úttól a Gyökér utcáig le lesz zárva a „Majális Rákosmentén” rendezvény miatt.

46-os busz

A lezárás ideje alatt a 46-os autóbusz

a Helikopter lakópark felé a Nyírpalota úttól a Pesti útig, illetve a Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út, majd tovább a menetrend szerinti útvonalán halad. Kimarad a Szent Kereszt tér, a Rákoskeresztúr, városközpont, a Városközpont, Posta és az Akácvirág utcai megálló. A módosított útvonalon haladó a busz ideiglenes megállója:

 • Bakancsos utca (Tűzoltóság): a Bakancsos utcában, a volt 80-as autóbusz megállója.

Rákoskeresztúr, városközpont (Újpalota) felé a Ferihegyi útig, illetve a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Rákoskeresztúr városközpont végállomás, majd Újpalota felé a menetrend szerinti útvonalon halad. Kimarad az Egészségház megálló. A módosított útvonalon a busz az alábbi ideiglenes megállókban áll meg:

 • Bakancsos utca/Pesti út;
 • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállójában.

98-as autóbusz

A lezárás ideje alatt a 98-as autóbusz

Rákoscsaba vasútállomás felé a Ferihegyi útig, majd a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Ferihegyi út, illetve tovább a menetrend szerinti útvonalon halad. Kimarad az Egészségház megálló. A módosított útvonalon a busz az alábbi ideiglenes megállókban áll meg:

 • Pesti út: a Bakancsos utcában, a volt 80-as autóbusz megállójában;
 • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállójában.

Kőbánya-Kispest M, illetve a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Rákoskeresztúr, városközpont–Pesti út–Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út, majd tovább a menetrend szerinti útvonalon halad. Kimarad a Városközpont, Posta és az Akácvirág utca megálló. A módosított útvonalon a busz az alábbi ideiglenes megállókban áll meg:

 • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállójában;
 • Bakancsos utca (Tűzoltóság): a Bakancsos utcában, a volt 80-as busz megállójában.

980-as autóbusz

A lezárás ideje alatt a 980-as autóbusz

Rákoskeresztúr, városközpont felé a Ferihegyi útig a menetrend szerinti, majd a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Rákoskeresztúr, városközpont végállomás útvonalon halad. Kimarad az Egészségház megálló. A módosított útvonalon a busz az alábbi ideiglenes megállókban áll meg:

 • Pesti út: ideiglenes megálló a Bakancsos utcában;
 • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállójában.

Kőbánya-Kispest M, illetve a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Rákoskeresztúr, városközpont végállomás (felszállóhely)–Pesti út–Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út, majd tovább a menetrend szerinti útvonalon halad. Az Akácvirág utca megálló kimarad. A módosított útvonalon a busz az alábbi ideiglenes megállókban áll meg:

 • Rákoskeresztúr, városközpont: a 97E, a 956-os, a 990-es és a 998-as autóbusz megállójában;
 • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162 autóbusz megállójában;
 • Bakancsos utca (Tűzoltóság): ideiglenes megálló a Bakancsos utcában.

Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.