Forgalmi változások

Szombaton és vasárnap terelve közlekedik a 250-es busz

2014. április 12-én (szombat) reggel 9 órától előreláthatólag április 13-án (vasárnap) 16 óráig a 250-es autóbusz terelőúton közlekedik, mert a XXII. kerületi Arany János utcában csatornaakna-építést végeznek.

A munka ideje alatt az Arany János utcát szakaszosan lezárják a Falka utca és a Regényes utca között, ezért a 250-es autóbusz Kelenföld vasútállomás végállomás felé a Kertész utca–Kiránduló utca–Regényes utca–Arany János utca módosított útvonalon halad, nem érinti az Arany János utca és a Regényes utca megállót.

A módosított útvonalon a buszra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Ják utca: a Kiránduló utca és a Ják utca kereszteződése előtt;
  • Arany János utca: a Regényes utca és az Arany János utca kereszteződése előtt.

Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.