Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Hétfőtől május végéig módosul a 143-as, a 186-os és a 243-as busz útvonala

2014. március 31-én (hétfőn) az első járatindulástól várhatóan május 31-ig (szombatig) a BKK által végzett útépítés zajlik Békásmegyeren a Dózsa György úton, valamint a Hollós Korvin Lajos utcában a Hősök tere és a Nád utca között, valamint a Pusztadombi utcában. A munkavégzés idejére egyirányúsítják a Dózsa György utcát és a Hollós Korvin Lajos utcát a Hősök tere és a Nád utca között a Nád utca irányában, valamint lezárják a Pusztadombi utat. A munkavégzés idején módosított útvonalon közlekedik a 143-as, a 186-os és a 243-as busz.

A Pince köz irányába közlekedő 143-as és 243-as busz a fenti időszakban a Békásmegyer H végállomásról az Ország út–Táncsics Mihály utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Pusztadombi utca, az Égető utca és a Táncsics Mihály utca megállót. A módosított útvonalon mindkét járatra a Táncsics Mihály utcában a Puszta köz, majd az Égető utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállókban lehet felszállni.

A 186-os autóbusz a fenti időszakban továbbra is körjáratként közlekedik, azonban rövidebb útvonalon, a Békásmegyer H végállomás és a Donát utca között. Ezért a járat nem érinti a Pünkösdfürdő utca és a Táncsics Mihály utca közötti megállókat. A 186-os busz a Békásmegyer H–Ország út–Táncsics Mihály utca–Donát utca–Ezüsthegy utca–Kőbánya utca–Dózsa György utca–Hollós Korvin Lajos utca–Szentendrei út–Békásmegyer H végállomás útvonalat járja be.

Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Budapest, 2014. március 28.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.