Forgalmi változások

Csütörtöktől egy hónapig körjáratként, Békásmegyer H és a Pince köz között jár a 186-os busz

2014. március 20-án (csütörtökön) útépítés kezdődik a III. kerületi Dózsa György utca és a Hollós Korvin Lajos utcában a Hősök tere és a Nád utca között. A várhatóan április 20-áig (vasárnapig) tartó munkavégzés idejére a Dózsa György utcát és a Hollós Korvin Lajos utcát a Hősök tere és a Nád utca között az utóbbi irányába egyirányúsítják, ezért módosított útvonalon közlekedik a 186-os autóbusz.

A 186-os busz március 20-ától április 20-áig körjáratként közlekedik a Pince köz és Békásmegyer H között a Békásmegyer H végállomás–Ország út–Pusztadombi utca–Égető utca–Táncsics Mihály utca–Donát utca–Ezüsthegy utca–Kőbánya utca–Dózsa György utca–Hollós Korvin Lajos utca–Szentendrei út–Békásmegyer H végállomás útvonalon. A módosított útvonalon kimaradnak a Pünkösdfürdő utca–Gulácsy Lajos utca közötti megállók. Módosított útvonalán a 186-os buszra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Pusztadombi utca: a 143-as és a 243-as busz megállója,
  • Égető utca: a 143-as és a 243-as busz megállója,
  • Táncsics Mihály utca: a 143-as és a 243-as busz megállója,
  • Donát utca: a Donát utcában az Ezüsthegy utca kereszteződése után.

Közlekedési változások percről percre

Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hucímen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.