Forgalmi változások

Szombaton napközben módosított útvonalon jár a 93A busz

2014. március 1-jén (szombaton) 11:00 és 16:30 óra között lezárják a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca közötti szakaszon a kispesti Bozsik Stadionban megrendezendő Honvéd FC–Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt. A forgalomkorlátozás érinti a 93A busz forgalmát is, amely ezért módosított útvonalon közlekedik.

A buszjárat Pestszentlőrinc, Fedezék utca irányába az Üllői úton a Hengersor utcától az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megállót. A módosított útvonalon a buszra a 136E járat Margó Tivadar utca megállójában, majd a Darányi Ignác utca 59. szám előtt lehet felszállni.

A busz Kőbánya-Kispest M irányába a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállót. A módosított útvonalon a járatra a 136E busz Dembinszky utca, majd Margó Tivadar utca megállójában lehet felszállni.

Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.