Forgalmi változások

Vasárnap délután módosított útvonalon jár a 96-os és a 196-os busz

2013. november 3-án, vasárnap 16:30-tól az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezik az Újpest FC—DVSC-Teva bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a meccs idejére annak zavartalan lebonyolítása érdekében 15:00 és 19:30 között lezárja a Megyeri utat a Váci út és az Irányi Dániel utca között.
Ebben az időszakban Újpest, Fóti út irányában a Megyeri út—Fóti út—Fiumei út—Julianus barát utca—Váci út—Fóti út módosított útvonalon jár a 96-os busz, ezért nem érinti az Aschner Lipót tér, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállókat. A módosított útvonalon a járatra a 147-es busz Megyeri út, Fiuemi út és Megyer, Julianus barát utca megállóiban lehet felszállni.
Ugyanebben az időszakban Újpalota, Szentmihályi út irányában módosított útvonalon jár a 196-os busz is. A járat a Fóti út—Megyeri út—Megyer, Szondi utca—Megyeri út—Fóti út—Váci út vonalon halad, ezért nem érinti az Ashcner Lipót tér és a Szusza Ferenc Stadion megállókat. A módosított útvonalon a járatra a 30-as busz Fóti út (Megyeri út), Megyeri temető, Megyer, Szondi utca, Megyeri temető, majd a 104-es, 204-es busz Fóti út, Béla utca és Tungsram megállóiban lehet felszállni.
Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!
A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig azm.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.
Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.