Forgalmi változások

Ismét teljes vonalon közlekedik a 61-es villamos

November 18-ától, hétfőtől ismét a teljes útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között közlekedik a 61-es villamos, miután befejeződött a Zsemlye utcai híd felújítása és a vágányfelújítás a Völgy utcában. A villamosok valamennyi munka végeztével november 25-étől, hétfőtől állnak meg a Nagyhíd megállóhelyen.

A 61-es villamosok november 18-ától, hétfőtől ismét a teljes útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között közlekednek, miután a Zsemlye utcai hídon és a Völgy utcában is befejeződtek a pályafelújítási munkák. A felújítási munkák végeztével megszüntethettük a Nagyhíd megállóhely térségében és a Völgy utcában elrendelt sebességkorlátozásokat, a villamosok gyorsabban és csendesebben közlekedhetnek a megújult vágányokon. Újjáépült a Nagyhíd megállóhely peronja és az ide vezető lépcsők is, biztonságosan érhetik el utasaink a villamosmegállót a munkák végeztével.

A szükséges utómunkák miatt a 61-es villamosok november 18-ától, hétfőtől november 24-éig, vasárnap estig nem állnak meg a Nagyhíd megállóhelyen. A villamosok valamennyi munka végeztével november 25-étől, hétfőtől állnak meg a Nagyhíd megállóhelyen.

A vágányfelújítás végeztével megszűnt a 61V jelzésű villamospótló autóbusz is, ezzel egyidejűleg visszaállítottuk a régi forgalmi rendet a Hűvösvölgyi úton és Pesthidegkút térségében is.

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV ezúton is köszöni a térségben élők és közlekedők türelmét és megértését a felújítás okozta nehézségek miatt.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.