Forgalmi változások

Szombaton délelőtt futóverseny miatt módosított útvonalon járnak a 70-es, 75-ös trolibuszok

2013. október 12-én, szombaton futóversenyt rendeznek délelőtt 9:00 és 10:00 között a Városligetben, ezért a 70-es és a 75-ös trolibuszok módosított útvonalon közlekednek.

2013. október 12-én, szombaton 9:00 és 10:00 között a 70-es trolibuszok az Erzsébet királyné útja – Hermina út – Ajtósi Dürer sor – Dózsa György út – Damjanich utca módosított útvonalon közlekednek. A trolibuszok nem érintik az Olof Palme sétány és a Dvořák sétány megállókat. A módosított útvonalon érintett ideiglenes megállók:

  • a Kossuth Lajos tér M irányában a 74-es trolibusz Vakok Intézete, Zichy Géza utca és 56-osok tere megállói,
  • az Erzsébet királyné útja irányában pedig a 75-ös trolibusz Ajtósi Dürer sor, Zichy Géza utca, majd a 74-es trolibusz Vakok Intézete megállói.

Ugyanebben az időszakban a 75-ös trolibuszok a Jászai Mari tér (Budai Nagy Antal utca) irányában az Ajtósi Dürer sor – Hermina út – Állatkerti körút – Gundel Károly út –módosított útvonalon közlekednek. A kimaradó megállók: Zichy Géza utca, 56-osok tere, Dvořák sétány, Olof Palme sétány, Hősök tere M. A módosított útvonalon érintett ideiglenes megállók:

  • Ajtósi Dürer sor: a Stefánia úton az Ajtósi Dürer sor előtt,
  • Hermina út: a 72-es, 74-es trolibuszok megállóhelye,
  • Erzsébet királyné útja: a 72-es, 74-es trolibuszok megállóhelye,
  • Bethesda utca: a 72-es, 74-es trolibuszok megállóhelye,
  • Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibuszok megállóhelye,
  • Állatkert: a 72-es trolibuszok megállóhelye.

Közlekedési változásokról percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Budapest, 2013. október 8.
Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.