Forgalmi változások

Szerda délelőtt futóverseny miatt rövidített útvonalon jár a 21-es és a 21A, módosított útvonalon a 212-es busz

2013. október 23-án (szerdán) délelőtt futóverseny miatt a 21-es és a 21A busz rövidített útvonalon, a 212-es autóbusz pedig a Szent Orbán tértől a 102-es és 112-es járat vonalán közlekedik, ezenkívül több vonalon állítják meg a forgalmat néhány percre, a futók elhaladásának idejére.

Október 23-án (szerdán), 9:00–11:00 között a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaraton részeként a Budakeszi, Knáb János utca–Temető utca–Telki út–Telki út–Temető utca–Budakeszi út–Jánoshegyi út–Tündérhegyi út–Mátyás király út–Istenhegyi út–Szent Orbán tér–Istenhegyi út–Nagyenyed utca–Alkotás utca–Gesztenyéskert (Csörsz utca) útvonalon futóversenyt rendeznek.

A futóverseny miatt 9:50–11:00 között

  • a 21-es autóbusz rövidített útvonalon, Csillebérck, KFKI–Svábhegy, Fogaskerekű között,
  • a 21A autóbusz szintén rövidített útvonalon, Normafa–Svábhegy, Fogaskerekű között,
  • a 212-es autóbusz pedig a Szent Orbán tértől a 102-es és 112-es járat vonalán, a Boráros tér H– Szent Orbán tér – Thomán István utca között közlekedik. A fenti időszakban a Szent Orbán tér és Svábhegy közötti szakaszon nem közlekedik egyik járat sem, a 21-es és 21A szolgáltatása a Széll Kálmán tér M és a Svábhegy közötti szakaszán szünetel.

A fentiek mellett több járat, így az 59-es villamos, valamint a 102-es és a 105-ös autóbusz is néhány perces várakozásra kényszerül majd a futók elhaladásakor.

Közlekedési változások percről percre
Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.